Hi ha més de 17.000€ en premis.

03/11/2023

Sala de Cambra de l’Auditori Provincial de la Diputació d’Alacant (ADDA).

Així que si eres jove, vius a la província d’Alacant i creus que el teu talent es mereix més que un colpet en xarxes socials, participa en qualsevol de les categories (Iniciativa Empresarial, Mitjà social, Treball Musical, Relat Breu, Fotografia Original.)

MÚSICA ZERO

La sensació de sentir el teu nom i que et premien per fer el que més t’agrada és un plaer únic. Poder compartir aquest premi amb la gent que vols després del confinament i estar en el *MARQ en un esdeveniment presencial va ser meravellós. La gala va ser realment espectacular, especial i singular. Simplement gràcies als organitzadors i els treballadors que van ser allí aqueix dia. Nosaltres guanyem els premis, però vosaltres sou els vertaders premiats per organitzar un esdeveniment d’aquest nivell i presencial. Gràcies per continuar donant suport als somnis dels joves Alacantins.

Att. Carlos Congost

L’ALICANTINA

“Participar en els Premis *Top *Creation no és només una qüestió *reputacional, és una validació social i provincial de la teua idea o projecte empresarial. Marcar el major premi de joves d’Alacant amb el segell de la teua iniciativa és un pas indispensable per a acostar-te a l’èxit.”

Menu