La guia definitiva de 9 maneres populars de tractar la disfunció erèctil: salut quotidiana

L’uròleg Tobias Kohler, MD, respon a una de les preocupacions més freqüents sobre el trastorn de l’erecció. Registres de sèries de vídeo en línia Impotència Preguntes freqüents Hola. En realitat sóc el Dr. Kohler, un uròleg de la Mayonnaise Facility. De fet, estic llistat aquí per respondre a una sèrie de preocupacions importants que podeu tenir sobre la impotència. Les preocupacions juntament amb els problemes d’erecció són realment molt populars.

Així, per exemple, el 50% de les persones de 50 anys, el 60% de les persones de 60 anys, etc., tindran problemes d’erecció. No obstant això, això no indica automàticament que a mesura que envelleix, ha de tenir problemes del penis. Hi ha un munt de nois dels 60, 70 i també dels 80 i també dels 90 amb grans estils de vida d’activitat sexual.

Així que les coses que podeu fer per cuidar-vos per ajudar-vos amb les ereccions del penis inclouen treballar, consumir bé, amb una dieta rica en fruites i verdures, tenir una secció mitjana més prima, descansar correctament, deixar de fumar. Moltes d’aquestes coses que he dit són tan fortes com els medicaments per ajudar amb les construccions i enfortir el vostre estil de vida d’activitat sexual.

Els vaixells de sang que subministren el penis són en realitat relativament petits. Els capil·lars del sistema cardiovascular i de l’esquena són en realitat una petita quantitat molt més gran. Així, per tant, el penis pot anticipar conjuraments o xocs del cor anys abans quan puguin passar. Sí i no. Així, quan la nostra empresa es refereix al que realment és un problema amb problemes d’erecció, el significat és en realitat una preocupació que dura més de tres mesos i és una manca constant de capacitat per assegurar o mantenir una erecció del penis adequada per al sexe.

En conseqüència, si passa de tant en tant, no cal que us preocupeu tant per això. Tanmateix, si teniu problemes constants, definitivament hauríeu de rebre una atenció mèdica per identificar què està passant realment, no només pel fet que hi ha teràpies excel·lents de guàrdia, sinó pel fet que que els nostres experts puguin trobar problemes de salut ocults.

Disfunció erèctil – Tractament – Medicina Weill Cornell per a principiants

I, per tant, hi ha diferents maneres d’afrontar-ho. Un mètode és en realitat oferir medicaments per recuperar la confiança en un mateix. Un altre mitjà és fer servir especialistes experts en enfocaments de comportament per recuperar la confiança en un mateix, per tant, els assessors o assessors relacionats amb el sexe poden ajudar en realitat amb aquest problema. A l’època moderna, tenim molts trets especulatius, estimulants i nous, com ara el tractament amb ones de xoc del penis o els televisors de plasma rics en plaquetes o el tractament del teixit de la tija.

De fet, és millor formar part d’un assaig professional per veure si funciona o anar amb teràpies més típiques en aquest moment. Si voleu ser un company fantàstic per al vostre personal clínic per ajudar a resoldre dubtes juntament amb les ereccions, la varietat que podeu fer és una visita manual.

Estar informat fa tota la variació. Moltes gràcies per la vostra oportunitat i també us desitgem una eficàcia. Per a molta gent, una revisió corporal i respondre a les preocupacions (historial de casos) són l’única cosa que realment es necessita perquè un metge identifiqui problemes erèctils i també fomenti un tractament. Si teniu problemes greus de salut i benestar o el vostre metge considera que hi pot haver un trastorn subjacent, potser haureu de fer més exàmens o una avaluació juntament amb un professional.

Un exemple del vostre torrent sanguini es podria lliurar a un laboratori per inspeccionar els signes de problemes cardíacs, diabetis mellitus, nivells baixos de testosterona i també diversos altres problemes de benestar. Igual que els exàmens del torrent sanguini, les proves de pipí s’utilitzen realment per cercar indicadors de diabetis i també altres trastorns de salut i benestar. Aquesta prova es fa generalment a través d’un especialista en un lloc de treball.

Desenvolupa un gràfic de vídeo en línia per permetre al vostre professional mèdic trobar si teniu problemes de circulació del torrent sanguini. Aquest examen es realitza ocasionalment en barreja amb una injecció de medicaments al penis per activar el flux sanguini i generar una construcció. El vostre professional mèdic pot preguntar-li les preocupacions per filtrar la depressió clínica i altres causes arrels emocionals possibles del trastorn erèctil.

La regla dels 5 minuts per a l’educació del pacient: problemes sexuals en homes (més enllà dels bàsics)

Depenent del motiu i també de la gravetat del vostre trastorn erèctil i qualsevol tipus de trastorn ocult de benestar, podeu tenir diverses opcions de tractament. El vostre professional mèdic pot discutir fàcilment els riscos i beneficis de cada teràpia i també tindrà en compte els vostres gustos. Les preferències del vostre acompanyant també poden influir en les vostres opcions de procediment. Els medicaments orals són en realitat un tractament exitós de la impotència per a molts homes.

Això augmenta la circulació del torrent sanguini i també us permet obtenir una erecció com a resposta a l’estimulació sexual. Prendre una d’aquestes tauletes sens dubte no produirà una construcció a l’instant. L’excitació relacionada amb el sexe és realment necessària per induir primer el llançament d’òxid nítric dels nervis del penis. Aquests medicaments intensifiquen aquest senyal, permetent la funcionalitat habitual del penis en algunes persones.

gran post per llegir Els medicaments difereixen en la dosi, el temps exacte que funcionen i els resultats secundaris. Els possibles efectes negatius inclouen rubor, congestió nasal, problemes, canvis gràfics, mal d’esquena i també indigestió. El vostre professional mèdic, sens dubte, tindrà en compte la vostra circumstància determinada per esbrinar quin medicament pot funcionar bé. És possible que aquests fàrmacs no gestionen la vostra impotència immediatament. És possible que hàgiu de col·laborar amb el vostre metge per trobar el medicament i la dosi adequats per a vosaltres.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Rellena este campo
Rellena este campo
Por favor, introduce una dirección de correo electrónico válida.
Necesita estar de acuerdo con los términos para continuar

Menú